Kuka on Taustapiru®? - Taustapiru® - Oppaasi tekoälyn maailmaan

Mikäli et ota tekoälyä tosissaan, jäät auttamattomasti kilpailijoidesi tallomaksi ja yrityksesi kuihtuu pois.

Yli 20 vuoden urani yrittäjänä, pk-yritysten liiketoiminta-asiantuntijana ja IT-alan ammattilaisena antaa mahdollisuuden kertoa sinulle, kuinka saat tekoälystä aitoa hyötyä yrityksellesi. En kerro teoreettista AI-lässytystä tai maailmanlopun uhkakuvia, vaan titaaninlujaa käytännön asiaa. Vain siitä on hyötyä sinulle, yrittäjä. Keskityn kaikessa konkreettiseen tekemiseen ja käytännön sovelluksiin, jotka voivat parantaa yrityksesi tuottavuutta, tehokkuutta ja kilpailukykyä.

Yhdistämällä yritysmaailman tuntemukseni ja oppini tekoälystä, voin auttaa sinua ja yritystäsi hyödyntämään tekoälyn mahdollisuuksia käytännöllisillä tavoilla. Kun hankit minut Taustapiruksesi, voit luottaa siihen, että saat käytännönläheistä ja konkreettista apua, joka vie yrityksesi kohti markkinajohtajuutta.

Unohda siis turhat ennakkoluulot ja hanki avuksesi Taustapiru®, joka ymmärtää yrityksesi tarpeet ja tuo tekoälyn tuomat hyödyt kätesi ulottuville. Älä anna yrityksesi jäädä jälkeen – tartu tekoälyn tarjoamiin mahdollisuuksiin ja anna minun olla oppaanasi tässä uudessa, jännittävässä maailmassa.

En puhu tekoälyn teoriaa ja akateemista
AI-lässytystä, vaan lujaa käytännön asiaa. Vain siitä on hyötyä sinulle, yrittäjä.

Nettiresoluutio-_E5A6096

Taustapiru® Petri Eklund

Oppaasi tekoälyn maailmassa,
valjastan tekoälyn yrittäjien käyttöön

Koulutusalan yrittäjä vuodesta 2019 alkaen. Erikoistunut myyntiin, tuotteistamiseen ja yritystalouteen.

Valmentanut useita TedX-puhujia.

JCI:n puheenpidon Euroopan Mestari 2015 ja Suomen Mestari 2015.

Filosofian maisteri, pääaine matematiikka, opettajan pedagoginen pätevyys